معماری دانشکده طراحی و محیط زیست سنگاپور

دانشگاه بین المللی سنگاپور توسط گروه معماری Serie و استودیو معماری سنگاپوری به نام Multiply طراحی و به اجرا رسیده است. تیم معماران در طراحی این پروژه کانسپتی را ارائه نموده اند که انرژی مصرفی ساختمان را به صفر می رساند.

دانشگاه بین المللی سنگاپور

تیم معماران برای رفع نیاز های انرژی این مجموعه در مقیاس گسترده ، سازه ساختمان را به شکلی طراحی نموده اند که 1200 پانل فتوولتائیک به راحتی بر روی آن نصب می شود. علاوه بر تعبیه پانل های جاذب انرژی ، در این مجموعه سیستم خنک کننده تعبیه شده که به وسیله تهویه طبیعی کار می کند. ساختمان دانشگاه بین اللملی سنگاپور در 5 طبقه ساخته شده و شامل 100 فضای یادگیری می باشد که دانشجویان در مقاطع گوناگونی به فعالیت و تحصیل می پردازند.

دانشگاه بین المللی سنگاپور

دانشگاه بین المللی سنگاپور با رویکرد معماری پایدار طراحی شده است. که لمس اهمیت این ویژگی به صورت فیزیکی توسط دانشجویان از اهداف اصلی طراحی این مجموعه به صورت پایدار بوده است. حتی خود مجموعه نیز یک نمونه مطالعاتی از بهینه سازی انرژی برای دانشجویان این مجموعه و یا مدارس دیگر محسوب می شود. دانشکده طراحی و محیط زیست سنگاپور یکی از مهم ترین مراکز آموزشی جنوب شرقی آسیا محسوب می شود که دانشجویان در رشته های مختلفی همچون معماری ، عمران ، طراحی صنعتی و اقتصاد املاک و مستقلات مشغول تحصیل هستند.

دانشگاه بین المللی سنگاپور

در مرکز این دانشگاه یک استودیو در فضایی به مساحت 70 متر طراحی شده که از این فضا به منظور گرد همایی و مکاتبات درون گروهی استفاده می شود. هم چنین استودیو های کوچکی نیز به گروه های کوچک تر و فعالیت های بین گروهی اختصاص یافته که مناطق استراحت (Rest area) نام دارند. تیم معماران به منظور نورگیر بودن تمامی عرصه ها پوسته و نمای ساختمان را شفاف طراحی نموده اند. به همین علت طراحی سقف دانشگاه به گونه ایی صورت گرفته تا از برخورد نور مستقیم جلوگیری نماید و سایه پویایی را برای مناطق نورگیر ایجاد کند.


حتما ببینید : طراحی بیمارستان تخصصی ارتوپد کودکان 


سایر تصاویر پروژه طراحی دانشگاه بین المللی سنگاپور با رویکرد معماری پایدار

معماری دانشکده طراحی و محیط زیست سنگاپور

معماری دانشکده طراحی و محیط زیست سنگاپور

معماری دانشکده طراحی و محیط زیست سنگاپور

دانشگاه بین المللی سنگاپور با رویکرد معماری پایدار

منبع : dezeen

ترجمه : از تحریریه معمارآپ