طراحی فرودگاه سنگاپور توسط موشه سفدی

طراحی فرودگاه به علت پیچیدگی های فراوان، نوآوری های جدیدی را در پی خواهد داشت. از نکات بسیار ضروری در طراحی فرودگاه می توان به الزامات، محدودیت های فنی، امنیت، سیرکولاسیون، و ارتباطات فضایی در پلان فرودگاه اشاره نمود. به همین دلیل برای طراحی عرصه های خلاقانه، تفریحی و زیبایی شناسانه بودجه کمی باقی خواهد ماند. بنابراین تعاریف ذکر شده با کانسپت جدید فرودگاه سنگاپور که توسط موشه سفدی ارائه شده کاملا در تضاد است.

فرودگاه سنگاپور

فرودگاه سنگاپور به نام جواهر چانگی تنها یک فرودگاه بین اللملی نیست، بلکه جاذبه ایی عمومی با چشم انداز های طبیعی را نیز پشتیبانی می کند. حمل و نقل عمومی به شکل پیش فرض از از مرکز باغ سبز و مراکز خرید فرودگاه سنگاپور عبور می نماید و این مرکز بزرگ را تبدیل به یک نقطه شاخص شهری خواهد نمود. خلق فضای رویداد در ضلع شمالی پارک یکی از ویژگی های این پروژه محسوب می شود که رویدادهای عمومی برای 1000 نفر را پوشش خواهد داد.

فرودگاه سنگاپور

سازه فرودگاه چانگی سنگاپور یک گنبد شیشه ایی با سازه لوزی شکل در ابعاد گسترده است که پارک سبز و بزرگی را پوشش می دهد. به طور عمده نور طبیعی به یک هال بزرگ از جنس سنگ و متریال های ساختمانی می تابد. و علت واضح و مبرهنی برای پوشش فضای سبز ارگانیک محسوب می شود. این باغ بزرگ از مسیر های پیاده روی متعددی برخوردار است که از کنار چند آبشار مصنوعی گذر می کند. مرکز سقف مجموعه به نام گرداب باران یا Rain Vortex شاخص ترین بخش طراحی فرودگاه محسوب می شود که سقوط آب به درون ساختمان را در بر می گیرد. ساخت و ساز این پروژه از سال 2014 آغاز شده و بر طبق پیش بینی های صورت گرفته تا پایان سال 2018 تکمیل خواهد شد و به بلند ترین آبشار داخلی جهان مبدل خواهد شد.


حتما ببینید : طراحی مجتمع مسکونی توسط گروه معماری بیارکه انگلس


سایر تصاویر طراحی فرودگاه سنگاپور با رویکرد معماری سبز

فرودگاه سنگاپور

فرودگاه سنگاپور

طراحی فرودگاه سنگاپور

طراحی فرودگاه سنگاپور

طراحی فرودگاه سنگاپور

منبع : archdaily

ترجمه : از تحریریه معمارآپ