طراحی هتل 5 ستاره کویت

هتل لوکس 5 ستاره “Four Seasons” واقع در کویت توسط گروه معماری “Gensler” طراحی شده است. این هتل با نمای پارامتریک شامل یک مجموعه چند منظوره می باشد که معماران در طراحی آن بیشتر بر روی لاکچری و لوکس بودن آن متمرکز شده اند. این مجموعه شامل سه عملکرد متفاوت است که متشکل از فضای اداری و دفاتر، لژ سلنتطی و هتل 5 ستاره می باشد.

مشخصات کلی پروژه :

  • معمار : گروه معماری Gensler
  • مکان پروژه : کویت
  • عکاس پروژه : Hufton + Crow
  • مساحت پروژه : 62000 هزار متر مربع
  • سال ساخت : 2018

هتل با نمای پارامتریک

هتل لوکس Four Seasons در 22 طبقه ساخته شده است. این هتل 5 ستاره لاکچری در طبقه همکف دارای یک فضای پذیرش بزرگ می باشد. از دیگر فضا های هتل: دو تالار بزرگ، سالن کنفرانس، پنج رستوران، اسپا، سالن تناسب اندام، 248 اتاق و سوئیت می باشد. در مجاورت این ساختمان یک برج اداری 24 طبقه واقع شده است که بیش از 2 هزار متر مربع از این برج مختص به خرده فروشی ها می باشد. این برج اداری قسمت عظیمی از سرمایه پیمانکاران کشور کویت (که هتل هم بخشی از سرمایه کارفرمایان هتل است) را مدیریت می نماید. این ساختمان، مقر اصلی کمپانی الشایا در کویت محسوب می شود.

معماران برای طراحی این هتل از معماری بومی منطقه تاثیر گرفته و پروژه را با تلفیقی از یک ساختمان مدرن در پوسته ایی سنتی بر اساس الگوی عریی مشربیه (mashrabiya) طراحی نموده اند. این پوسته سنتی یک الگوی ساده و پارامتریک می باشد که در قرون گذشته با هدف ایجاد سایه استفاده می شده است.

گروه معماری Gensler با تاثیر پذیری از الگو های عربی، امکان کاهش دمای بالا و تابش شدید نور خورشید را با استفاده از رویکرد ها و تکنیک جدید معماری فراهم نمود. تلفیق کانسپت و اقدامات زیست محیطی، یک نگرش مبتکرانه برای معماری ساختمان هتل در خاورمیانه به شمار می رود.

معماران در این پروژه، با استفاده از یک شبکه ساخت سه بعدی یک ساختمان سنتی را در مقیاسی عظیم طراحی نموده اند که منجر به توسعه قالب های معماری عملکرد گرای مدرن نسبت به تزئینات فرم های سنتی شده است. ولی ظاهر هتل تنها این الگو های سنتی نیست، بلکه روشی مبتکرانه برای ایجاد یک محیط پایدار بوده است. الگو های به شکل الماس نمای ساختمان، از یک صفحه شبکه بندی برخوردار است که به عنوان فیلتر کنترل نور عمل می کنند. این رویکرد موجب پوشانده شدن سه قسمت اصلی مجموعه از جمله: لژ سلطنتی، نمای غربی و نمای شرقی شده است.

طراحی هتل با نمای پارامتریک ، نمایش بصری و حرکتی مفهوم گرا را خلق نموده است که نقش بسزایی در ایجاد حریم خصوصی مجموعه داشته است. تیم معماران به منظور این که مجموعه به شکل هم زمان از خصوصیات موثر و نمادین برخوردار باشد، توابع و عملکرد های ساختمان را توسعه داده اند. که محرک اصلی طراحی هتل محسوب می شود.


حتما ببینید : تغییر کاربری ساختمان اداری به هتل در هنگ کنگ


سایر تصاویر پروژه طراحی هتل با نمای پارامتریک

هتل با نمای پارامتریک

طراحی هتل لوکس

طراحی هتل لوکس

هتل با نمای پارامتریک

منبع : archdaily

ترجمه : از تحریریه معمارآپ