طراحی خانه رنگارنگ هندی با استفاده از بتن
طراحی خانه با متریال بتن
این خانه مدرن واقع در منطقه Vadodara، هند می باشد که توسط گروه معماری Dipen Gada & Associates در طرح بسیار زیبایی به مساحت 4010 فوت مربع طراحی شده است. این خانه رنگارنگ با استفاده از متریال بتن و آجر ساخته شده است. تیم طراحان با اهداف بلند پروازانه خانه ایی 3 طبقه را ساخته اند. معماران این پروژه هم چنین در طراحی این خانه لیستی از الزامات را که شامل: 6 اتاق خواب، تماشاخانه، اتاق نشیمن، اتاق ناهار خوری، آشپزخانه با انباری و منطقه کاربردی، آسانسور، باغ، تراس باغ و بخش خدماتی می باشد را در نظر گرفته اند. بتن اکسپوز در فضای داخلی محل اقامت مهمانان، نه تنها به عنوان یک متریال ساختمانی بلکه به عنوان یک متریال هنری برای تحریک فضا استفاده شده است،
با گسترش این ساختمان چهار گوشه به سه طبقه معمار پروژه به جای قطع درختان از آن ها به عنوان عناصر زیبایی در این خانه استفاده کرده است.
دیوار بتنی خانه با درب های چوبی و رنگ براق کف پوش مطابقت دارد.
با احترام به طبیعت، درختان از حفره هایی در حجم بتنی رد شده اند و قسمتی از ساختار خانه شده اند. 17 قطعه از 20 درخت در این حفره ها قرار گرفته اند.
در طراحی این خانه بر زیبایی فضای سبز تاکید زیادی شده است. به عنوان مثال: طراحی کف در حیاط که از یک درخت قدیمی بزرگ حاصل می شود. حیاط نور طبیعی را به قلب خانه هدایت می کند و هم چنین یک کانال برای خروج هوای گرم است. اتاق ها در تمام طبقات به سمت حیاط به عنوان نقطه مرکزی بازشو دارند. که هم چنین فرصت های تعامل میان خانواده را ارائه می دهد.
زمانی که وارد خانه می شوید، شاهد یک پیوستگی بین بتن و گرمای عناصر داخلی هستید. آثار هنری رنگارنگ و اکسسوری های تزئینی لایه هایی را به طراحی اضافه کرده اند. برای پوشش کف از متریال هایی مانند چوب، سنگ kota، سنگ مرمر ایتالیایی و سنگ مرمر سفید استفاده شده است.
اتاق نشیمن بزرگ و مجلل پنجره های بزرگی رو به حیاط دارد و دارای یک تراس می باشد که چشم اندازی از درختان باغ را ارائه می دهد.
آثار هنری رنگارنگ در فضای غذا خوری با پلان باز مشاهده می شود. قسمتی از کف این فضا با استفاده از کاشی های طرح دار هندسی پوشانده شده است. که فضای زیبایی را در این خانه خلق کرده است. در بالای این محدوده جذاب یک صندلی نوسانی قرار دارد تا این الگوی زیبای کف پوش را نشکند. صندلی آبی رنگ نوسانی و تن نارنجی رنگ کاشی های کف در این فضا کنتراست زیبایی را خلق کرده اند.
در قسمت بالای فضای ناهار خوری یک سطح نیم اشکوب قرار دارد. که در قسمتی از این دیوار بلند آثار هنری مشاهده می شود. و در دیوار دیگری دو پنجره بزرگ تعبیه شده است که مقدار زیادی نور طبیعی خورشید را به داخل هدایت می کنند. سقف نیز با استفاده از چوب تیره پوشش داده شده است.
راه پله این خانه به سبک صنعتی طراحی شده است. که به طبقات بالا تر منتهی می شود.
در قسمت مرکز راه پله، یک لوستر فلزی بزرگ از سقف آویزان شده است. که نور آن بر روی مجسمه ایی که در زیر آن قرار گرفته می تابد. طرح ستاره ایی کف پوش به عنوان پایه مجسمه می باشد که علاوه بر این، به این اینستالیشن تاکید می کند.
سطح نیم اشکوب که به اتاق غذا خوری منتهی می شود دارای یک نشیمن با تم قرمز است.
در راهرو این خانه لوستر هایی به شکل های 2 بعدی در یک ردیف قرار گرفته اند و چند لوستر نیز بر روی پله ها از سقف آویزان شده اند. در فضای راه پله یک پنجره دایره ایی شکل تعبیه شده است که نور طبیعی را به داخل خانه هدایت می کند.
در قسمتی از سقف راهروی خانه یک طرح هندسی شش ضلعی با استفاده از متریال بتن ساخته شده است. هم چنین در این قسمت یک درب شیشه ایی مشاهده می شود.
در داخل اولین اتاق خواب یک صندلی نوسانی دیگر مشاهده می شود. دکوراسیون داخلی این اتاق با تم رنگ بژ می باشد. در اطراف تخت خواب یک نیمکت سفارشی سفید قرار دارد که شامل قفسه میز کنار تخت به عنوان یک حجم پیوسته است. دیوار پشت تخت نیز با متریال بتن ساخته شده است.
اتاق خواب دوم این خانه نیز دارای دکوراسیون نارنجی با تن گرم چوب است.
اتاق خواب سوم نیز دارای دیواری درخشان است که گلدان های گل، روتختی و فرش با یک دیگر مطابقت دارند.
اتاق خواب چهارم دارای دکوراسیون با تم زرد است. که این رنگ در بالش های روی تخت، روتختی و صندلی مدرن استفاده شده است. و از متریال آجر نیز برای دیوار استفاده شده است.
آخرین اتاق خواب دارای سبک retro است. دیوار ها با استفاده از تابلو نقاشی برج ایفل پاریس و Big Ben adorn لندن دیزاین شده اند. یک ساعت بزرگ به سبک retro نیز بر روی دیوار ساده سفید رنگ نصب شده است.
حتما ببینید : ایده های خلاقانه دکوراسیون – دیوار های خود را با نقاشی های هنری از شهر های مورد علاقه تان پر کنید
سایر تصاویر طراحی خانه با متریال بتن
منبع : home designing
ترجمه : از تحریریه معمارآپ
دیدگاه ها