پنل های سیمانی سه بعدی
پنل های سیمانی سه بعدی مقاوم در برابر فجایع طبیعی
اخیرا گروهی از سازندگان مواد بازیافتی، قالب هایی را با استفاده از پنل های ساندویج سیمانی سه بعدی ساخته اند که از خانه ها در برابر بلایای طبیعی محافظت می کند. این پنل ها در آمریکا استفاده شده است. در طی گزارشی که CNBC ارائه نموده این متریال به شکل گسترده در تمام نقاط دنیا مورد استفاده قرار گرفته بود ولی جدیدا در آمریکا استفاده شده است. بر اساس نتایج آزمایشات صورت گرفته، پنل های سیمانی سه بعدی در برابر فجایه طبیعی مانند: آتش سوزی، زلزله و طوفان مقاوم می باشند. این محصول برای ساختمان ها به عنوان سیستم پایدار و انعطاف پذیر طراحی شده که هدف از ساخت این متریال تغییر کیفیت اقتصادی بازار مسکن آمریکا است.
سازندگان Re-Structure با استفاده از یک نوع فوم، متریال بلوک سیمانی سه بعدی را ساخته اند. این متریال مقاوم در برابر آتش است. این بلوک ها به منظور افزایش استقامت میان دو شبکه مش فلزی قرار گرفته اند. با استفاده از سیم های تقویت شده کششی، این شبکه مش ساخته شده است و نقش پاکت نامه فوم را ایفا می کند.
مدیر عامل شرکت RSG 3-D فردی به نام کان کوالیگار می باشد. وی این گونه اظهار داشته است : در طی گزارشی که از اقتصاد دانان مسکن ایالت متحده ارائه شده، 77 درصد خانه های مسکونی در معرض خطر آسیب یا تخریب در مقابل فاجعه های طبیعی قرار دارند. سواحل شرقی آمریکا عمدتا طوفانی هستند، غرب کشور در معرض زمین لرزه های شدید است و در غرب میانه نیز با معضل گرد و خاک مواجه هستیم. پس از آزمایشات صورت گرفته، این سیستم در تمام اقلیم های آمریکا از مقاومت بالایی بهره مند می باشد.
حتما ببینید : طراحی خلاقانه با استفاده از سازه های غشایی
هم چنین در طی گزارشی که توسط NOAA ارائه شد، در سال گذشته برای جبران خسارت های مربوط به بلایای طبیعی و آسیب های حاصل از افزایش دمای زمین بیش از 300 میلیارد هزینه شده است. با توجه به این نکته که این متریال ها در خارج از آمریکا یک متریال جدید محسوب نمی شوند، ولی تولید انبوه آن ها در بلند مدت یک معضل محسوب می شده است. تا این که یک شرکت اتریشی به نام EVG با ساخت ماشین آلات مخصوصی موجب کاهش ساخت پنل ها شده است. کمپانی RSG 3-D با انتقال این پنل ها به آمریکا موجب گسترش پتانسیل ساخت ساز انبوه با هزینه کمتر نیروی کار شد. از مزایایی پنل های سیمانی سه بعدی می توان به مواردی همچون: ساخت و ساز با استانداردهای آمریکایی، سرعت اجرای کار و کاهش متریال های تجدید ناپذیر اشاره نمود.
منبع : archdaily
ترجمه : از تحریریه معمار آپ
دیدگاه ها