طراحی چایخانه سنتی ژاپنی با معماری پارامتریک

این چایخانه سنتی ژاپنی یک اثر هنری موقت با ساختار اقتصادی توجیه پذیر است که توسط آتلیه معماری F.A.D.S. + Ryumei Fujiki + KOU::ARC در فضایی به ابعاد 3 متر مربع (2 تاتامی) طراحی و ساخته شده است و در نمایشگاه هنری Echigo-Tsumari 2018 رونمایی شد. طراحی این چایخانه سنتی با تلفیق معماری پارامتریک و شیوه های معماری ژاپنی صورت گرفته است. درخواست این نمایشگاه از معماران ارائه راهکار هایی برای غلبه بر مفهوم فضای همگن در قرن بیست و یکم بود.

مشخصات کلی پروژه :

  • معمار : آتلیه معماری F.A.D.S. + Ryumei Fujiki + KOU::ARC
  • مکان پروژه : ژاپن
  • معماران مسئول : Ryumei Fujiki و Yukiko Sato
  • عکاس پروژه : Masahiro Hoshida
  • مساحت پروژه : 3 متر مربع
  • سال ساخت : 2018

چایخانه سنتی ژاپنی

فضا های همگن به منظور ایجاد یک الگوی بی نظم به واسطه یک سیستم سازه ایی تصادفی، در ایجاد مرز های باز و بسته سوراخ های نا متقارن بسیاری را به تصویر می کشید. تا قالب سازه اسکلت توانایی برقرای ارتباط با کاربری و عناصر بیرونی را داشته باشد و یا در صورت نیاز قابلیت تغییر شکل را داشته باشد. با وجود این که یک تیم متفکر با همکاری گروهی از عموم در سنین مختلف این چایخانه سنتی را اجرا نموده اند، این پروژه به یک تجربه جمعی با کنکاش شیوه های متفاوت معماری تعریف شده است.

چایخانه سنتی ژاپنی

در کل می توان این پروژه را ، طراحی چایخانه سنتی پارامتریک به سبک معماری ژاپن تعریف نمود. یکی از فاکتور های طراحی این چایخانه سنتی ژاپنی تعامل می باشد. بلافاصله پس از داخل شدن به این فضا ( هر چند کوچک)  هنر معماری مخاطب را در بر می گیرد و فضا همچون یک موجود زنده شروع به نفس کشیدن می کند. بسیاری از حفره های فضا به شکلی بسیار خاص با الیاف پلاستیک مانند پوشانده شده اند. و همچون شش های درون قفسه سینه شروع به نفس کشیدن می کنند. این واکنش طبیعی در حیات بصری فضا نسبت به کاربران خود می باشد.

چایخانه سنتی ژاپنی

در طی نمایشگاه Echigo-Tsumari 2018 پروژه ساخت این چایخانه سنتی نمایش داده شد. اکنون  نظام سرمایه داری جهانی بر تمامی مناطق تاثیر گذار است که با توجه به خواستگاه های جدید می بایست با مواردی مثل: کارایی، انطباق پذیری، و هماهنگ سازی با بودجه و پذیرش عمومی مردم در یک راستا قرار گیرد. کالبدی که دارای قابلیت تغییر و تعمیر با سرعت بالا باشد. این نمایشگاه برای معمارن و ایده پردازان جوان یک فرصت بی نظیر بود تا شیوه های نوین معماری را به تصویر بکشند. و آتلیه معماری F.A.D.S. + Ryumei Fujiki + KOU::ARCاز این موقعیت نهایت بهره را برد.


حتما ببینید : طراحی مجتمع تجاری مسکونی توسط گروه معماری MVRDV


سایر تصاویر پروژه طراحی چایخانه سنتی ژاپنی با شیوه ایی مدرن

چایخانه سنتی ژاپنی

چایخانه سنتی ژاپنی

معماری چایخانه سنتی

معماری چایخانه سنتی

معماری چایخانه سنتی

معماری چایخانه سنتی

معماری چایخانه سنتی

طراحی چایخانه سنتی ژاپنی

طراحی چایخانه سنتی ژاپنی

طراحی چایخانه سنتی ژاپنی

طراحی چایخانه سنتی ژاپنی

طراحی چایخانه

طراحی چایخانه

طراحی چایخانه

منبع : archdaily

ترجمه : از تحریریه معمارآپ